Проста і смачна закуска для компанії – часникові грінки з чорного хліба. Ідеально підходить до пива. Вас порадує процес приготування і яскравий аромат готового хрусткого страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 0,5 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування часникового грінок до пива з чорного хліба на сковороді? Підготуємо інгредієнти. Для грінок найкраще підходить затверділий хліб.

Хліб нарізаємо скибочками, а після тонкими смужками.

Розігріваємо сковороду, і викладаємо в неї шматочки хліба. Підсмажуємо продукт з обох сторін на сильному вогні.

Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх. Кладемо інгредієнт в невелику тарілку і заливаємо його рослинним маслом. Розмішуємо.

Підсмажені грінки викладаємо на обробну дошку і обмазуємо їх підготовленим часниковим соусом. Для цього можна використовувати силіконову пензлик.

Викладаємо готові грінки на тарілку, посипаємо їх сіллю за смаком, доповнюємо соусом і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Грінки до пива Грінки з часником Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді