Ви тільки уявіть ніжний аромат топленого молока, який розлітається з ранку на кухні. Геркулесова каша всім знайома з дитинства. Однак, оцінити її смак і корисні властивості багатьом вдається тільки в дорослому віці.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Вода – 100 мл
- Вівсяні пластівці – 50 гр.
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як зварити геркулесову кашу на молоці пропорції? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування геркулесову каші.
У каструлю влийте воду і молоко, помішуючи, доведіть рідину до кипіння.
Далі всипте в каструлю вівсяні пластівці, сіль і цукор. Варіть кашу на слабкому вогні, постійно помішуючи 15-20 хвилин.
наприкінці варіння покладіть в кашу шматочок вершкового масла і перемішайте.
Подавайте кашу в теплому вигляді з ягодами або горіхами по своєму смаку.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці на плиті