Ви тільки уявіть ніжний аромат топленого молока, який розлітається з ранку на кухні. Геркулесова каша всім знайома з дитинства. Однак, оцінити її смак і корисні властивості багатьом вдається тільки в дорослому віці.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Вода – 100 мл
  • Вівсяні пластівці – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 20 гр.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як зварити геркулесову кашу на молоці пропорції? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування геркулесову каші.

У каструлю влийте воду і молоко, помішуючи, доведіть рідину до кипіння.

Далі всипте в каструлю вівсяні пластівці, сіль і цукор. Варіть кашу на слабкому вогні, постійно помішуючи 15-20 хвилин.

наприкінці варіння покладіть в кашу шматочок вершкового масла і перемішайте.

Подавайте кашу в теплому вигляді з ягодами або горіхами по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці на плиті