Рецепт запікання ніжною і соковитою яловичини при мінімумі зусиль. Рекомендується подавати таке м’ясо в гарячому вигляді з гарніром з киши або овочів. В охолодженому вигляді з яловичиною можна готувати ситні бутерброди.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 600 гр.
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати яловичину цілим шматком з гірчицею в фользі в духовці просто! Яловичину помийте і висушіть.
Зубчики часнику розрізати на кілька частин, зробіть надрізи в м’ясі і вкладіть їх всередину.
Потім змастіть шматок яловичини спеціями, сіллю, гірчицею і оливковою олією.
Залиште м’ясо маринуватися мінімум на півгодини.
Мариноване м’ясо щільно загорніть у фольгу і відправте його в духовку. Запікайте яловичину при 200 градусах 50-60 хвилин.
Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин, щоб яловичина злегка підрум’янилася.
Готове м’ясо повинне дійти у вимкненій духовці 5-10 хвилин, потім його можна подавати на стіл.
Смачного!