Рецепт запікання ніжною і соковитою яловичини при мінімумі зусиль. Рекомендується подавати таке м’ясо в гарячому вигляді з гарніром з киши або овочів. В охолодженому вигляді з яловичиною можна готувати ситні бутерброди.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 600 гр.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати яловичину цілим шматком з гірчицею в фользі в духовці просто! Яловичину помийте і висушіть.

Зубчики часнику розрізати на кілька частин, зробіть надрізи в м’ясі і вкладіть їх всередину.

Потім змастіть шматок яловичини спеціями, сіллю, гірчицею і оливковою олією.

Залиште м’ясо маринуватися мінімум на півгодини.

Мариноване м’ясо щільно загорніть у фольгу і відправте його в духовку. Запікайте яловичину при 200 градусах 50-60 хвилин.

Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин, щоб яловичина злегка підрум’янилася.

Готове м’ясо повинне дійти у вимкненій духовці 5-10 хвилин, потім його можна подавати на стіл.

Смачного!

Новости