Цей оригінальний рецепт закусочного тортика як не можна до речі виручить вас перед приходом гостей або на який-небудь свято. Дуже легке і апетитне, але неймовірно ситне блюдо і зможе здивувати гостей і прикрасити ваше застілля.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 900 гр.
  • Картопля – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Помідори свіжі – за смаком
  • Яйце – 3 – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Майонез – 300 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сир – 50 – 70 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати закусочний торт з кабачка, в об’ємну миску натріть кабачок, а слідом за ним натріть на дрібній тертці ріпчаста цибуля.

Потім натріть у цю ж миску сиру картоплю.

Перемішайте інгредієнти, додавши сіль і перець. Додайте яйця і борошно, після чого замісіть тісто як на звичайні кабачкові оладки.

На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії посмажте великі млинці з вашого тесту, щоб вони були злегка золотистими і м’якими.

Часник пропустити через часниковий прес, дрібно порубаєте зелень і з’єднайте це все з майонезом. Можна також просто збити у блендері до однорідної консистенції.

Приступите до складання торта. Для цього викладіть на блюдо перший млинець, змастіть його соусом і покладіть тонкі кружечки томату. Накрийте наступним млинцем і повторіть кроки.

Коли торт буде готовий, змастіть верхівку залишками соусу і посипте його твердим сиром, натертим на середню або дрібну тертку. Подавайте до столу.

Кабачковий торт з помідорами і сиром Кабачковий торт з помідорами і часником Торт з кабачків Торт з кабачків з помідорами Торти