Цей оригінальний рецепт закусочного тортика як не можна до речі виручить вас перед приходом гостей або на який-небудь свято. Дуже легке і апетитне, але неймовірно ситне блюдо і зможе здивувати гостей і прикрасити ваше застілля.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 900 гр.
- Картопля – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Помідори свіжі – за смаком
- Яйце – 3 – 4 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Майонез – 300 гр.
- Кріп – за смаком
- Зелень – за смаком
- Сир – 50 – 70 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати закусочний торт з кабачка, в об’ємну миску натріть кабачок, а слідом за ним натріть на дрібній тертці ріпчаста цибуля.
Потім натріть у цю ж миску сиру картоплю.
Перемішайте інгредієнти, додавши сіль і перець. Додайте яйця і борошно, після чого замісіть тісто як на звичайні кабачкові оладки.
На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії посмажте великі млинці з вашого тесту, щоб вони були злегка золотистими і м’якими.
Часник пропустити через часниковий прес, дрібно порубаєте зелень і з’єднайте це все з майонезом. Можна також просто збити у блендері до однорідної консистенції.
Приступите до складання торта. Для цього викладіть на блюдо перший млинець, змастіть його соусом і покладіть тонкі кружечки томату. Накрийте наступним млинцем і повторіть кроки.
Коли торт буде готовий, змастіть верхівку залишками соусу і посипте його твердим сиром, натертим на середню або дрібну тертку. Подавайте до столу.
Кабачковий торт з помідорами і сиром Кабачковий торт з помідорами і часником Торт з кабачків Торт з кабачків з помідорами Торти