Настійно рекомендую приготувати закусочний торт з лаваша з грибами. Закуска виходить соковитою і ніжною, можна сказати, тане в роті. Такий закусочний торт прикрасить будь-яке святкове торжество або сімейне застілля. Приготуйте, і ваші близькі будуть в захваті.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Лаваш – 2 аркуша
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Гриби заморожені – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 400 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сметана – 100 гр.
Процес приготування:
Рецепт закусочного торта з лаваша з грибами гранично простий! Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою, наріжте соломкою. Добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, налийте трохи олії викладіть цибулю і обсмажте до м’якості, потім додати заморожені гриби і готуйте під кришкою до повного випаровування рідини. Посоліть і поперчіть.
Гриби зніміть з вогню, повністю остудіть, а потім пропустіть через м’ясорубку або подрібніть блендером.
Кожен аркуш тонкого лаваша розрізати на 4 прямокутні частини. Деко застелити фольгою і викладіть перший лист лаваша. Потім розподіліть грибну начинку. Чергуючи лаваш з начинкою, зберіть весь торт.
Накрийте останнім листом лаваша, верх і боки торта змастіть необхідною кількістю сметани, рівномірно розподіливши її.
Твердий сир натріть на дрібній тертці і рівномірно присипте верхівку торта.
помістіть Деко в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікайте торт приблизно 7-10 хвилин. Потім акуратно, щоб не обпектися, вийміть деко з духовки і трохи остудіть закуску. Торт розділіть на порції.
Закусочний торт з лаваша з грибами перекладіть на блюдо для подачі прикрасити подрібненою свіжою зеленню, а потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Десерти Торти