Крем-чіз знаменитий не тільки серед професійних кондитерів. Господині повсюдно використовують цей крем в приготуванні своїх домашніх десертів. Це м’який, злегка зернистий і дуже ніжний крем.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сир Рікотта – 250 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.
  • Вершки 33% – 150 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем-чіз з рікотти для торта? Рікотту збийте з цукровою пудрою.

Вершки попередньо добре охолодіть. Миску, в якій будуть збиватися вершки, також необхідно охолодити.

Починайте збивати вершки на повільній швидкості, потім поступово збільшуйте її.

Продовжуйте збивати 5-7 хвилин, поки збиті вершки не будуть тримати форму.

Додайте до сиру рікотта збиті вершки

Продовжуйте збивати до утворення однорідної густого крему.

Крем готовий, це ідеальне доповнення до бісквітним тортів і капкейкам.

Приємного апетиту!

Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти