Настійно рекомендую приготувати крем на основі кисломолочного сиру і вареного згущеного молока. Такий крем я часто використовую для просочення тортів, як бісквітних, так і пісочного. Крем, приготований таким способом, чудово тримає форму і може служити не тільки в якості прошарку, а також і прикраси десертів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Варена згущене молоко – 300 гр.
  • Сир Маскарпоне – 250 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати крем з сирного сиру і вареного згущеного молока для торта? Візьміть необхідну кількість сирного сиру хорошої якості. Викладіть його в глибоку ємність.

Потім, скориставшись міксером, добре збийте до пишної повітряної консистенції на середніх оборотах міксера, поступово збільшуючи його швидкість.

Відкрийте банку вареного згущеного молока, скориставшись ключем для консервних банок.

Потім викладіть до збитої маси з кисломолочного сиру.

Збийте, скориставшись міксером.

Добре збийте до однорідної гладкої консистенції на невеликих оборотах міксера, поступово збільшуючи його швидкість.

Готовий крем з сирного сиру і вареного згущеного молока помістіть в холодильник приблизно на 30 хвилин для того, щоб він загус, стабілізувався і охолодився.

Після чого використовуйте крем для прошарку улюблених тортів.

Приємного насолоди!

Крем для торта зі згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Торти