Риба – незамінний продукт для тих, хто прагне харчуватися правильно. Вона не вибаглива і легка в приготуванні. Наприклад, ви можете взяти горбушу і запекти її з лимоном та спеціями, у вас вийде соковите і смачне блюдо на будь-який випадок.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Горбуша – 250 – 300 гр.
- Сіль морська – за смаком
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Розмарин – 2 ч. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати запечену горбушу ПП? Горбушу повністю розморозьте, помийте, почистіть, розріжте плавники і голову. Розрізати тушку на стейки по 3-3,5 сантиметра завтовшки.
Посипте рибу сіллю, розмарином, іншими спеціями за смаком і полийте лимонним соком, перемішайте. Якщо у вас є час, можна залишити горбушу на деякий час для маринування.
Застеліть форму пергаментним папером, змащуємо її оливковою олією. Викладіть стейки горбуші на пергамент.
Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте горбушу 25-30 хвилин. Подавайте запечену рибу з овочевим салатом і соєвим соусом.
Приємного апетиту!
Горбуша в духовці Горбуша з лимоном в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці