Риба – незамінний продукт для тих, хто прагне харчуватися правильно. Вона не вибаглива і легка в приготуванні. Наприклад, ви можете взяти горбушу і запекти її з лимоном та спеціями, у вас вийде соковите і смачне блюдо на будь-який випадок.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Горбуша – 250 – 300 гр.
  • Сіль морська – за смаком
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Розмарин – 2 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати запечену горбушу ПП? Горбушу повністю розморозьте, помийте, почистіть, розріжте плавники і голову. Розрізати тушку на стейки по 3-3,5 сантиметра завтовшки.

Посипте рибу сіллю, розмарином, іншими спеціями за смаком і полийте лимонним соком, перемішайте. Якщо у вас є час, можна залишити горбушу на деякий час для маринування.

Застеліть форму пергаментним папером, змащуємо її оливковою олією. Викладіть стейки горбуші на пергамент.


Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте горбушу 25-30 хвилин. Подавайте запечену рибу з овочевим салатом і соєвим соусом.

Приємного апетиту!

Горбуша в духовці Горбуша з лимоном в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці