Апетитна запіканка з кабачків з фаршем і грибами нікого не залишить байдужим! Вона дуже ситна та поживна, з соковитою начинкою і м’яким тестом. Сирна скоринка і запечені помідори додадуть страві особливу чарівність! Побалуйте своїх рідних ароматним вечерею!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сир – 75 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування запіканки з кабачків з фаршем і грибами. Кабачок промиваємо і натираємо його на крупній тертці, віджимаємо з нього рідину.

З’єднуємо кабачок з яйцем, додаємо борошно і сіль і перемішуємо.

Змащуємо форму для запікання олією і викладаємо рівним шаром ½ приготованого тесту. Випікаємо в духовці 10 хв.

Цибулю і моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо кубиками або півкільцями, моркву натираємо на тертці. Пасеруємо овочі до золотистого кольору.

Печериці ріжемо на кілька частин і додаємо їх на сковорідку, обсмажуємо 10 хв.

Сир натираємо на крупній тертці.

Виймаємо форму з духовки і викладаємо начинку з лука, моркви і печериць. Заливаємо рештою тіста, зверху викладаємо помідори, порізані кружальцями і посипаємо все сиром. Ставимо в духовку і запікаємо 20-25 хв

Приємного апетиту!

Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з помідорами Запіканка з кабачків з сиром і помідорами Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки з сиром і помідорами в духовці Страви з кабачків