Запіканку з макаронів зі свинячим фаршем в сковороді приготувати досить просто, впорається навіть школяр. Це проста і смачна страва на швидку руку, яке від початку і до кінця готується тільки в сковороді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Макарони – 200 гр.
- Свинячий фарш – 300 гр.
- Молоко коров’яче – 400 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сир бринза – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Часник сушений – за смаком
Процес приготування:
Готувати запіканку з макаронів на сковороді просто! Розігріти в сковороді 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити на ньому свинячий фарш протягом декількох хвилин.
Нашаткувати ріпчасту цибулю середніми кубиками і додати до фаршу, обсмажувати на середньому вогні, постійно перемішуючи, приблизно 5 хв
Додати молоко і томатну пасту, розмішати.
Всипати всі прянощі, перемішати.
Дати масі закипіти, потім знизити вогонь, просіяти в сковороду борошно і перемішати.
Додати в сковороду сухі макарони, перемішати. Закрити сковороду кришкою і готувати близько 15 хв
Бринзу нарізати брусочками.
Висипати сир зверху на масу в сковороді, знову накрити кришкою і прибрати з плити.
Залишити запіканку на деякий час в сковороді, поки бринза не розплавиться.
Готову запіканку з макаронів нарізати на порційні шматки лопаткою і подавати до столу.
Приємного апетиту!
Запіканка з макаронів Запіканка з макаронів без яєць Запіканка з макаронів з м'ясом Запіканка з макаронів з фаршем та сиром Запіканка з макаронів як в дитячому саду