Кыстыбый – це смачні і пишні паляниці кавказької кухні, приготовані з апетитною начинкою. Для начинки можна вибрати картоплю, сир або м’ясні вироби. Але дуже важливо приділити увагу тесту. Тільки з якісним, еластичним тестом страва вийде апетитним і ситним. І обов’язково сподобається всій родині!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Молоко коров’яче – 0.5 склянки
  • Вода – 0.5 склянки
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати тісто для кыстыбый на молоці та яйцях, пшеничне борошно просіваємо через ситечко.

Молоко злегка підігріваємо, щоб воно було теплим.

Додаємо молоко, яйце і сіль в борошно.

Добре розмішуємо з допомогою лопатки, а потім, коли тісто стане досить густим продовжуємо вимішувати його руками. Щоб воно не прилипало, можна долоні змазати рослинним маслом.

Накриваємо тісто рушником і даємо постояти 20 хв

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый Тісто для кыстыбый з картоплею Тісто для кыстыбый на молоці