Білково-заварний олійною крем відрізняється від чисто масляного своєю легкістю. До того ж, він не такий приторно солодкий і відмінно поєднується з будь-якими коржами.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Яєчний білок – 2 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати білково-заварний крем з маслом для прикраси торта? Білки відокремте від жовтків, перекладіть їх у чисту суху миску.

Додайте цукор, поставте миску на водяну баню, постійно помішуйте білкову масу, поки цукор повністю не розчиниться.

Зніміть білкову масу з водяної бані і відразу почніть збивати її міксером. Збивайте білки до утворення стійких піків.

Вершкове масло має бути кімнатної температури, розділіть його на кілька невеликих шматочків.

Не припиняючи збивати білкову масу введіть масло. Спочатку крем стане рідким, не лякайтеся, поступово маса почне густіти.

Збивайте крем, поки він не стане однорідним і щільним. На цьому етапі в крем можна додати барвник, щоб квіти на торті виглядали більш яскраво.

Для прикраси торта вам знадобиться кондитерський мішок.

Приємного апетиту!

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем з маслом для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта