Крем-чіз з вершковим маслом – це універсальний крем, який підходить для вирівнювання тортів, прошарку бісквітних коржів і створення повітряних шапочок від капкейків. Готувати такий крем просто і швидко, радимо спробувати.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Ванільна есенція – 5 гр.
- Сир сирний – 300 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати крем-чіз для вирівнювання торта з вершковим маслом? Розм’якшене вершкове масло нарізати на кубики, змішайте його з цукровою пудрою.
Збийте масло і пудру на високій швидкості до стану однорідної маси. Якщо ви хочете отримати крем білого кольору, збивайте масло і пудру довше.
Потім додайте ванільний екстракт і ще раз добре перемішайте крем.
Після цього частинами введіть сирний сир і збийте крем до однорідності.
Крем поставте на 20 хвилин в холодильник, після чого можна приступати до формування торта.
Приємного апетиту!
Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Сирно-масляний крем для торта Торти