Крем-чіз з вершковим маслом – це універсальний крем, який підходить для вирівнювання тортів, прошарку бісквітних коржів і створення повітряних шапочок від капкейків. Готувати такий крем просто і швидко, радимо спробувати.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Ванільна есенція – 5 гр.
  • Сир сирний – 300 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати крем-чіз для вирівнювання торта з вершковим маслом? Розм’якшене вершкове масло нарізати на кубики, змішайте його з цукровою пудрою.

Збийте масло і пудру на високій швидкості до стану однорідної маси. Якщо ви хочете отримати крем білого кольору, збивайте масло і пудру довше.

Потім додайте ванільний екстракт і ще раз добре перемішайте крем.

Після цього частинами введіть сирний сир і збийте крем до однорідності.

Крем поставте на 20 хвилин в холодильник, після чого можна приступати до формування торта.

Приємного апетиту!

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Сирно-масляний крем для торта Торти