Заварний крем без використання яєць виходить ніжним і повітряним. Якщо молочні продукти замінити рослинними аналогами, то рецепт підійде навіть для пісного і веганского «Наполеона».
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 3 склянки
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Борошно пшеничне – 160 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для Наполеона без яєць легко! Половину молока змішуємо з цукром і ставимо на вогонь. Другу половину змішуємо з борошном і збиваємо міксером до однорідності.
Коли каструля з молоком скипить, тонким струменем заливаємо збиту суміш.
Продовжуємо варити крем на повільному вогні до отримання густого складу.
Знімаємо готову масу з вогню і додаємо вершкове масло. Розмішуємо до однорідності.
Заварний крем без яєць готовий. Даємо йому охолонути і використовуємо за призначенням.
Вершковий крем для торта Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта Наполеон Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта