Заварний крем без використання яєць виходить ніжним і повітряним. Якщо молочні продукти замінити рослинними аналогами, то рецепт підійде навіть для пісного і веганского «Наполеона».


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 3 склянки
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Готувати заварний крем для Наполеона без яєць легко! Половину молока змішуємо з цукром і ставимо на вогонь. Другу половину змішуємо з борошном і збиваємо міксером до однорідності.

Коли каструля з молоком скипить, тонким струменем заливаємо збиту суміш.

Продовжуємо варити крем на повільному вогні до отримання густого складу.

Знімаємо готову масу з вогню і додаємо вершкове масло. Розмішуємо до однорідності.

Заварний крем без яєць готовий. Даємо йому охолонути і використовуємо за призначенням.

Вершковий крем для торта Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта Наполеон Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта