Велика кількість солодкого заварного крему виходить за рецептом з використанням літра молока. Додавання борошна зробить продукт ще більш густим і зручним у застосуванні. Підходить для домашнього Наполеона і не тільки.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Цукор-пісок – 1,5 ст.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для Наполеона на 1 літр молока з борошном легко! Молоко з’єднайте з борошном, збиваємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
Яйця старанно розтираємо з цукром, після збиваємо до легкої піни.
З’єднуємо обидві суміші: молочну та яєчну.
Варимо на тихому вогні кілька хвилин, безперервно помішуючи вміст. Необхідно отримати густу масу.
Гарячий крем знімаємо з плити, кладемо в нього трохи олії, розмішуємо і залишаємо остуджуватися до кімнатної температури.
Заварний крем на літр молока з додаванням борошна готовий! Можна використовувати в подальшому приготуванні.
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру