Заварний крем, замішаний на жовтках, виходить насиченим і з приємним яскравим відтінком. Заготівля ідеально просочить і прикрасить ваш домашній «Наполеон». Спробуйте просте і смачне ласощі для ваших кулінарних шедеврів.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 5 шт.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – за смаком
- Масло вершкове – 150 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати заварний крем на жовтках для Наполеона. Акуратно відокремлюємо жовтки від білків. Для крему будемо використовувати тільки жовтки. Їх з’єднуємо з цукром і ретельно збиваємо до утворення піни.
Підігріваємо молоко і поступово замішуємо його до жовтків.
Суміш виливаємо в каструлю, додаємо до неї ванілін і ставимо на плиту. Варимо на повільному вогні до одержання густої маси. Важливо постійно перемішувати, це значно прискорить процес.
Готовий заварний крем знімаємо з вогню, додаємо до нього м’яке вершкове масло, перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо остуджуватися.
Після того, як крем охолоне до кімнатної температури, він готовий до застосування.
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта