Солодкий і насичений заварний крем вийде з використанням яєць, молока і масла. Ніжний продукт не тільки доповнить ніжним смаком ваш домашній наполеон, але і прикрасить його.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного крему для Наполеона на молоці з яйцями і маслом? Яйця розтираємо з цукром, додаємо до них борошно, ванілін і вливаємо молоко. Ретельно збиваємо.
Ставимо збиту масу на плиту, кип’ятимо, а після варимо близько 5 хвилин на повільному вогні. Важливо продукт постійно перемішувати, щоб він вийшов максимально густим і не пригорів.
Знімаємо гарячий густий крем з вогню. Додаємо м’яке вершкове масло. Можна його попередньо розрізати для зручності.
Збиваємо до однорідної маси.
Заварний крем з яєць, молока і масла готовий. Можна використовувати для домашнього наполеона.
Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для Наполеона Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Класичний заварний крем для Наполеона Класичний заварний крем для торта Крем для торта Наполеон