Серед безлічі варіантів заварного крему, рецепт з вареним згущеним молоком по-справжньому особливе ласощі. Ніжна текстура і неймовірний аромат ідеально доповнять будь-яку страву. Бісквітні торти з них виходять приголомшливими!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 30 гр.
- Ванільний цукор – 2 ч. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Варена згущене молоко – 200 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати заварний крем з вареним згущеним молоком для бісквіта? З’єднуємо в каструлі молоко, цукровий пісок, ванільний цукор і борошно.
Все перемішуємо, ставимо на помірний вогонь і варимо близько 15 хв, поки маса не загусне. Даємо їй повністю охолонути.
Вершкове масло потрібно попередньо розм’якшити при кімнатній температурі.
Потім збити його міксером разом з вареним згущеним молоком.
З’єднуємо дві маси в одну і збиваємо міксером до однорідності.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем з масла для бісквітного торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Торти