Велика кількість смачного і солодкого заварного крему виходить з вершкового масла і літра молока. Ніжне ласощі ідеально доповнить домашній наполеон.


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати заварний крем для Наполеона з маслом на літр молока легко! Збиваємо яйця з цукром до розчинення сухого інгредієнта.

виливаємо В каструлю молоко, додаємо до нього борошно і збиваємо до зникнення грудочок. Далі ставимо продукт на плиту і нагріваємо.

В кипляче молоко вливаємо яєчно-цукрову суміш, варимо на слабкому вогні і постійно помішуємо. Стежимо, щоб маса не википала і не пригоріла. Вимикаємо плиту, коли крем стане густим і блискучим.

В гарячий заварний крем викладаємо масло і збиваємо міксером. Після чого даємо заготівлі трохи охолонути.

Заварний крем на літр молока готовий, можна використовувати за призначенням.

Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для Наполеона Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта