Велика кількість смачного і солодкого заварного крему виходить з вершкового масла і літра молока. Ніжне ласощі ідеально доповнить домашній наполеон.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 1 л
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для Наполеона з маслом на літр молока легко! Збиваємо яйця з цукром до розчинення сухого інгредієнта.
виливаємо В каструлю молоко, додаємо до нього борошно і збиваємо до зникнення грудочок. Далі ставимо продукт на плиту і нагріваємо.
В кипляче молоко вливаємо яєчно-цукрову суміш, варимо на слабкому вогні і постійно помішуємо. Стежимо, щоб маса не википала і не пригоріла. Вимикаємо плиту, коли крем стане густим і блискучим.
В гарячий заварний крем викладаємо масло і збиваємо міксером. Після чого даємо заготівлі трохи охолонути.
Заварний крем на літр молока готовий, можна використовувати за призначенням.
Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для Наполеона Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта