Насичений заварний крем для наполеона виходить ще більш яскравим смаком з додаванням згущеного молока. Молоко і масло в рецепті додадуть особливу ніжність і м’якість популярного десерту.


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 1,5 ст.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко згущене – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком, маслом і молоком? В молоко додаємо цукор, ванілін і борошно.

Збиваємо до однорідного складу.

Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

Варимо масу на повільному вогні протягом 3-5 хвилин, безперервно помішуючи. Знімаємо з плити, коли продукт стане нагадувати густу сметану.

В гаряче молоко додаємо масло і згущене молоко, ретельно збиваємо на великій потужності. Приблизно, 2-4 хвилини. Після даємо крему охолонути.

Солодкий заварний крем для Наполеона готовий, можна застосовувати в кондитерських цілях.

Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта