Заварний крем – популярна начинка для безлічі десертів. Додати згущене молоко і м’яке вершкове масло отримаємо неймовірне поєднання! Дуже смачний, ніжний і легкий крем зробить ваші витребеньки ще апетитніше!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 40 гр.
  • Ванільний цукор – 2 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком і маслом? Для початку дістанемо їх холодильника вершкове масло, щоб воно встигло розм’якнути до потрібного стану.

вливаємо Молоко в каструлю, додаємо до нього борошно, цукровий пісок і ванільний цукор.

Ставимо на вогонь і варимо до кипіння, після чого тримаємо на вогні ще 10 хв, при цьому температуру потрібно зменшити.

Знімаємо каструлю з плити, додаємо вершкове масло і збиваємо все міксером.

Тепер додаємо згущене молоко і продовжуємо збивати, поки крем не стане однорідним.

Даємо йому повністю охолонути. До використання зберігати в холодильнику.

Приємного апетиту!

Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем з масла для бісквітного торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Масляний крем для торта Торти