Домашній заварний крем з крохмалем і молоком виходить дуже густим і пишним. Ідеально доповнює багато десерти, особливо добре заготівля просочить шари наполеона.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування заварного крему для Наполеона з молоком і крохмалем? Молоко доводимо до кипіння в каструлі і відразу ж знімаємо з плити.
Окремо збиваємо яйця з цукром і кукурудзяним крохмалем.
Гаряче молоко поступово вливаємо в яєчну суміш і відразу ж ретельно розмішуємо.
Виливаємо масу в каструлю і ставимо на плиту. Варимо до появи перших ознак кипіння.
У гарячий крем, знятий з плити, відразу додаємо вершкове масло збиваємо і залишаємо остигати.
Густий заварний крем з крохмалем готовий! Можна застосовувати для приготування наполеона.
Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для Наполеона Крем для торта Торти