Густий і пишний заварний крем не складно приготувати в домашніх умовах. Солодка заготівля ідеально підходить для Наполеона. Торт вийде ніжним і повітряним.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Ванілін – за смаком
- Масло вершкове – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати заварний крем для Наполеона з молоком, вершковим маслом, цукром і борошном просто! В молоко додаємо цукор, ванілін і борошно. Гарненько збиваємо і ставимо на вогонь.
Після закипання зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати заварний крем, поки він не стане схожою на густу сметану. Для прискорення процесу постійно перемішувати масу.
Густий гарячий крем знімаємо з плити і занурюємо в нього вершкове масло. Збиваємо крем 1-2 хвилини і даємо йому охолонути 15-20 хвилин.
Заварний крем готовий! Можна обмазувати їм шари домашнього наполеона.
Заварний крем для торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для Наполеона Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта Наполеон Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта