Густий і пишний заварний крем не складно приготувати в домашніх умовах. Солодка заготівля ідеально підходить для Наполеона. Торт вийде ніжним і повітряним.


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1 ст.
  • Ванілін – за смаком
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати заварний крем для Наполеона з молоком, вершковим маслом, цукром і борошном просто! В молоко додаємо цукор, ванілін і борошно. Гарненько збиваємо і ставимо на вогонь.

Після закипання зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати заварний крем, поки він не стане схожою на густу сметану. Для прискорення процесу постійно перемішувати масу.

Густий гарячий крем знімаємо з плити і занурюємо в нього вершкове масло. Збиваємо крем 1-2 хвилини і даємо йому охолонути 15-20 хвилин.

Заварний крем готовий! Можна обмазувати їм шари домашнього наполеона.

Заварний крем для торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для Наполеона Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта Наполеон Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта