Смак домашнього медовика багато в чому залежить від якісно приготованого крему. Спробуйте простий рецепт з вареного згущеного молока. Такий продукт добре просочить коржі і зробить торт більш пишним.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Вершки 20% – 2 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Варена згущене молоко – 1 банка
- Цукор-пісок – 5 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 80 гр.
- Масло вершкове – 180 гр.
Процес приготування:
Готувати заварний крем з вареним згущеним молоком для медовика просто! У глибоку миску розбиваємо два яйця. Збиваємо їх з цукром і вливаємо тонким струменем нежирні вершки.
Насипаємо в масу просіяний крохмаль і знову збиваємо.
Ставимо посуд з вмістом на слабкий вогонь або водяну баню. Варимо до отримання густого і тягучого крему. Під час готування важливо постійно розмішувати суміш.
Прибираємо гарячий крем з плити. Викладаємо в нього вершкове масло і гарненько розмішуємо, поки інгредієнт не змішається із загальною масою.
Викладаємо до маси варену згущенку. Збиваємо ласощі, поки воно не набуде рівномірного коричневий відтінок.
Готовий густий заварний крем з вареного згущеного молока готовий. Можна використовувати для вашого домашнього медівника!
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика без сметани Крем для медовика з крохмалем Крем для торта зі згущеним молоком Масляний крем для торта Медовик зі згущеним молоком і маслом