Смак домашнього медовика багато в чому залежить від якісно приготованого крему. Спробуйте простий рецепт з вареного згущеного молока. Такий продукт добре просочить коржі і зробить торт більш пишним.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Вершки 20% – 2 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Варена згущене молоко – 1 банка
  • Цукор-пісок – 5 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 80 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.

Процес приготування:

Готувати заварний крем з вареним згущеним молоком для медовика просто! У глибоку миску розбиваємо два яйця. Збиваємо їх з цукром і вливаємо тонким струменем нежирні вершки.

Насипаємо в масу просіяний крохмаль і знову збиваємо.

Ставимо посуд з вмістом на слабкий вогонь або водяну баню. Варимо до отримання густого і тягучого крему. Під час готування важливо постійно розмішувати суміш.

Прибираємо гарячий крем з плити. Викладаємо в нього вершкове масло і гарненько розмішуємо, поки інгредієнт не змішається із загальною масою.

Викладаємо до маси варену згущенку. Збиваємо ласощі, поки воно не набуде рівномірного коричневий відтінок.

Готовий густий заварний крем з вареного згущеного молока готовий. Можна використовувати для вашого домашнього медівника!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика без сметани Крем для медовика з крохмалем Крем для торта зі згущеним молоком Масляний крем для торта Медовик зі згущеним молоком і маслом