З вершкового масла і яєць можна приготувати насичений, густий домашній крем. Ласощі ідеально підійде для обмазування коржів медовика. Порадуйте близьких смачним і яскравим десертом.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування заварного крему з маслом для медовика? З яєць акуратно витягаємо жовтки. Білки в приготуванні використовувати не будемо.

до жовтків Додаємо цукор і старанно збиваємо до розчинення сухого інгредієнта.

Додаємо борошно і відразу ж ставимо посуд з вмістом на водяну баню. Нагріваємо і старанно збиваємо суміш до однорідності й густоти.

Гарячу масу знімаємо з плити і відразу ж додаємо вершкове масло. Вимішуємо, поки продукт не розтане.

Даємо густому заварному крему трохи охолонути і використовуємо для доповнення вашого домашнього медовика. Готово!

Бісквітний медовик Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем для медовика без сметани Крем для торта Медовик Торти