Заварний крем на основі сиру – дуже апетитний рецепт начинок для домашніх тортів. Простий у приготуванні, він зробить десерт приголомшливо смачним і ароматним. Ніжна, м’яка текстура просто тане в роті!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Сир – 400 гр.
  • Вершки 30% – 150 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванільний цукор – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати заварний сирний крем для торта? Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і даємо йому розм’якнути.

З’єднуємо сир, цукор, яйця, а також м’яке вершкове масло. Збиваємо все з допомогою міксера.

Перекладаємо масу в каструлю, ставимо її на плиту і варимо 10-15 хвилин, поки вона не загусне.

Вершки збиваємо міксером до стійких піків.

З’єднуємо дві маси і знову збиваємо до однорідного крему. Даємо крему охолонути і ставимо в холодильник на пару годин.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем з вершків 20% жирності для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти