Заварний крем на основі сиру – дуже апетитний рецепт начинок для домашніх тортів. Простий у приготуванні, він зробить десерт приголомшливо смачним і ароматним. Ніжна, м’яка текстура просто тане в роті!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Сир – 400 гр.
- Вершки 30% – 150 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Ванільний цукор – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати заварний сирний крем для торта? Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і даємо йому розм’якнути.
З’єднуємо сир, цукор, яйця, а також м’яке вершкове масло. Збиваємо все з допомогою міксера.
Перекладаємо масу в каструлю, ставимо її на плиту і варимо 10-15 хвилин, поки вона не загусне.
Вершки збиваємо міксером до стійких піків.
З’єднуємо дві маси і знову збиваємо до однорідного крему. Даємо крему охолонути і ставимо в холодильник на пару годин.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем з вершків 20% жирності для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти