Дуже смачна і красива засолювання у вигляді помідорів з зеленню прикрасить ваш стіл, урізноманітнює звичний раціон і порадує своїм пряним ароматом. .
Інгредієнти: на 1 л.
- Помідори зелені – 2 кг
- Петрушка – 100 гр.
- Селера – 100 гр.
- Сіль – 2 ст. л.
- Перець чилі – 1 шт.
- Часник – за смаком
- Листя хрону – 2 шт.
- Листя вишні – 6 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 6 шт.
Процес приготування:
Як почати готувати зелені помідори з селерою і петрушкою? Зелень ретельно вимийте і дрібно порубаєте.
перець Промийте і наріжте його тонкими кільцями. Часник очистіть і наріжте пластинами.
Зелень з’єднайте в мисці, додайте сіль і трохи перетріть столовою ложкою. Вимийте банки з содою і стерилізуйте в духовці. Кришки прокип’ятіть 5 хвилин.
Листя хрону і вишні вимийте і укладіть в банки, додайте лавровий лист і перець.
Помідори помийте і проколіть зубочисткою у кількох місцях, щоб вони не швидше просолились.
По центру кожного овоча зробіть надріз до середини.
Чайною ложкою покладіть у виїмку зелену начинку петрушки і селери.
Туди ж покладіть колечко гострого перцю і пластину часнику.
Так фаршируйте всі томати.
Складіть їх в банку і влийте холодну питну воду. Закрийте кришкою і залиште помідори кваситься на 7 днів.
Приємного апетиту!
Гострі помідори Зелені помідори з часником Зелені помідори на зиму зелені Фаршировані помідори Кислі помідори на зиму Помідори на зиму Помідори фаршировані часником на зиму