Дуже смачна і красива засолювання у вигляді помідорів з зеленню прикрасить ваш стіл, урізноманітнює звичний раціон і порадує своїм пряним ароматом. .


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори зелені – 2 кг
  • Петрушка – 100 гр.
  • Селера – 100 гр.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Часник – за смаком
  • Листя хрону – 2 шт.
  • Листя вишні – 6 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 6 шт.

Процес приготування:

Як почати готувати зелені помідори з селерою і петрушкою? Зелень ретельно вимийте і дрібно порубаєте.

перець Промийте і наріжте його тонкими кільцями. Часник очистіть і наріжте пластинами.

Зелень з’єднайте в мисці, додайте сіль і трохи перетріть столовою ложкою. Вимийте банки з содою і стерилізуйте в духовці. Кришки прокип’ятіть 5 хвилин.

Листя хрону і вишні вимийте і укладіть в банки, додайте лавровий лист і перець.

Помідори помийте і проколіть зубочисткою у кількох місцях, щоб вони не швидше просолились.

По центру кожного овоча зробіть надріз до середини.

Чайною ложкою покладіть у виїмку зелену начинку петрушки і селери.

Туди ж покладіть колечко гострого перцю і пластину часнику.

Так фаршируйте всі томати.


Складіть їх в банку і влийте холодну питну воду. Закрийте кришкою і залиште помідори кваситься на 7 днів.

Приємного апетиту!

Гострі помідори Зелені помідори з часником Зелені помідори на зиму зелені Фаршировані помідори Кислі помідори на зиму Помідори на зиму Помідори фаршировані часником на зиму