Оригінальної закускою на вашому столі може стати жульєн в лаваші. Блюдо підкупить ваших гостей не тільки своїм смаком, але і цікавою подачею.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Лаваш – 1 пакет
- Печериці консервовані – 1 банка
- Вершки – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Як почати готувати жульєн в лаваші? Лаваш найзручніше використовувати круглої форми. Якщо квадрат або прямокутник, то їх краще обрізати. Також лаваш можна приготувати і самостійно. Магазинний же продукт слід злегка підігріти на сковороді перед формировкой страви.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо до готовності, потім додаємо печериці, сіль і перець. Заливаємо це все вершками і тушкуємо на помірному вогні 3-5 хвилин.
Формуємо блюдо. У центр круглого лаваша викладаємо невелику порцію піджарки. Збираємо краю лаваша в пучок і акуратно зав’язуємо зеленню. Так робимо і інші «мішечки».
Готову страву можна прикрасити залишками зелені. Жюльєн в лаваші готовий до подачі. Приємного апетиту!
Жульєн в тарталетках Жульєн з грибами Жульєн з грибами класичний Жульєн з грибами на сковорідці класичний Жульєн з куркою Жульєн з куркою і грибами в духовці Жульєн з куркою і печерицями Жульєн класичний