Знаходитесь в пошуку простий і швидкої закуски? Тоді рецепт жульєна в кошиках спеціально для вас. Це блюдо, яке прекрасно вписується як в повсякденну, так і у святкове меню, безсумнівно, зможе підкорити вас не тільки аромат, але і зовнішнім виглядом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці свіжі – 250 гр.
  • Листкове дріжджове тісто – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 1 ч. л.
  • Вершки – 150 мл
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати жульєн з грибами з вершками і сиром в тарталетках легко! Печериці необхідно ретельно промити і нарізати невеликими кубиками. Очищену цибулину нарізаємо таким же чином. Потім цибулю і гриби відправляємо смажитися на сковорідку до повного випаровування рідини. Перед готовністю все посоліть і поперчіть.

Потім отриману масу необхідно з’єднати з вершками і борошном. Все перемішуємо і протушиваем протягом декількох хвилин.

Формочки, в яких буде готувати наш жульєн змащуємо рослинним маслом. Потім розкачуємо листкове тісто і нарізаємо його квадратиками, площа яких не повинна перевищувати площу формочок.

Викладаємо тісто у формочки, потім випікаємо протягом десяти хвилин при температурі 180 градусів.

запечені кошики викладаємо гриби з цибулею і вершками.

Посипаємо начинені кошики тертим сиром і відправляємо в духовку на двадцять хвилин, поки вони не набудуть золотистий відтінок.

Кошики можна подавати як самостійне блюдо, так і в якості гарніру.

Жульєн з грибами Жульєн з грибами в духовці класичний Жульєн з грибами в тарталетках Жульєн з грибами і сиром Жульєн з грибами і сиром в духовці Жульєн з грибами класичний