Свіжий домашній хліб дуже швидко розлітається зі столу і на ярмарках користується особливо великим попитом. Якщо ви хочете спробувати себе в цій справі, то варто почати саме з житнього хліба.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 220 мл
- Житнє борошно обдирне – 130 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
- Цукор-пісок – 20 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Сухі дріжджі – 6 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати житній хліб без солоду в хлібопічці? Всі інгредієнти для приготування житнього хліба повинні бути кімнатної температури. У чашу влийте воду і рослинну олію. Додайте цукор і сіль.
Житнє і пшеничне борошно просійте і всипте в чашу. Потім додайте сухі дріжджі.
Закрийте хлібопічку і включіть основний режим.
Після звукового сигналу, дістаньте хліб, оберніть його в рушник і дайте охолонути.
Хліб виходить повітряним і дуже смачним.
Приємного апетиту!
Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці