Аджика з помідорів виходить особливо ароматною, завдяки додаванню часнику. А оригінальний спосіб приготування без варіння значно заощадить ваш час.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Помідори свіжі – 3 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 3 головки
  • Сіль – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати аджику з помідорів і часнику без варіння? Ретельно промиваємо помідори і перець. Часник очищаємо від лушпиння.

Помідори розрізаємо на половинки. Солодкий перець очищаємо від насіння і ріжемо на кілька частин.

Помідори і перець пропускаємо через м’ясорубку. Зубчики часнику подрібнюємо. Всі овочі перемішуємо в загальну кашку разом з сіллю.

Банки для зберігання промиваємо і тримаємо кожну над парою 1-2 хвилини.

Кришки вибираємо закручуються. Їх ошпарюємо окропом.

Коли банки просохнуть від пара, у них викладаємо аджику. Закриваємо кришками і зберігати в холодильнику. Швидка овочева закуска готова!

Аджика Аджика з помідорів і часнику Аджика з помідорів класична Аджика класична Аджика пальчики оближеш на зиму