Ароматна, дуже смачна закуска із зелених помідорів і кисло-солодких яблук. Вона відмінно доповнить основне блюдо і зробить його ще апетитніше. І можна насолоджуватися всю зиму!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори зелені – 1,5 кг
  • Яблука – 3 шт.
  • Перець чилі – 200 гр.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 1 – 2 ч. л.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0.33 ст.
  • Оцет столовий 9% – 50 мл
  • Масло соняшникове – 70 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати аджику із зелених помідорів з яблуками, яблука і перець миємо й розрізаємо, щоб почистити від насіння. Також промиваємо всі овочі і зелень.

Пропускаємо всі продукти через м’ясорубку.

Додаємо в масу сіль, цукор і спеції, вливаємо олію і розмішуємо. Ставимо на вогонь і після кипіння, варимо на повільному вогні 20 хв

Розливаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.

Приємного апетиту!

Аджика без хрону Аджика з петрушкою Аджика з помідорів і перцю Аджика з помідорів і часнику Аджика на зиму