Зелені яблука містять багато аскорбінової кислоти, мало цукру і вони гіпоалергенні, тому заготівлі на їх основі добре підходять для ПП. Пропонований рецепт приготування аджики з зеленими яблуками до того ж швидкий і простий і зручний господаркам, у яких обмежений час для домашніх заготовок.


Інгредієнти: на 0.3 л.

  • Яблука (зелені) – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Перець чилі – 1 – 2 шт.

Процес приготування:

Готувати аджику з зеленими яблуками просто! Свіжі помідори помийте і наріжте на невеликі шматочки. Перекладіть їх у чашу блендера.

Яблуко помийте, видаліть серцевину з насінням. Потім його наріжте і покладіть в блендер.

гострого перцю видаліть плодоніжки і насіння і, розрізавши його на шматочки, перекладіть до інших овочів.

Покладіть в чашу очищений від лушпиння часник. Всі інгредієнти подрібнити до стану пюре. Потім додайте в отриману аджику потрібну кількість солі і рослинної олії, і все добре перемішайте. Аджику перекладіть в стерильну банку і закрийте будь кришкою. Така аджика добре зберігається в холодильнику протягом 6 місяців.

Вдалих заготовок!

Аджика без варіння Аджика з гострого перцю Аджика з помідорів без варіння Аджика з помідорів, гострого перцю і часнику Аджика на зиму Аджика пальчики оближеш на зиму Помідори з яблуками на зиму