Пікантні рулетики з баклажанів з сирно – часниковою начинкою можна приготувати на гриль-сковороді. Адже, не завжди погода дозволяє вибратися на природу. Таку закуску вигідно виглядає на стіл при урочистому випадку, вона ошатна і апетитна.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баклажан (великий) – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сир Пармезан – 30 гр.
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт баклажани на грилі з майонезом гранично простий! Баклажани добре промийте, розріжте хвостики і наріжте уздовж пластинами по 5 мм, посоліть.
Розігрійте сковороду гриль і викладіть пластини баклажана без додавання олії.
Підсмажте на сильному вогні з обох сторін по 1 хвилині, зменшіть температуру і доведіть до готовності.
Майонез викладіть в піалу і видавіть в нього очищені зубчики часнику.
Сир натріть на тертці дрібно і додати майонез. Перемішайте масу.
Баклажани викладіть на дошку.
Змастіть начинкою всю поверхню.
Закрутіть баклажани в рулети і закріпіть шпажкою або зубочисткою.
З крайніх смужок зі шкіркою зробіть човники, присипавши зверху дрібної зеленню.
Посипте їх також трохи подрібненим сиром.
Поставте баклажани в холодильник на 15 хвилин і подавайте закуску до столу.
Приємного апетиту!
Новости