Пікантні рулетики з баклажанів з сирно – часниковою начинкою можна приготувати на гриль-сковороді. Адже, не завжди погода дозволяє вибратися на природу. Таку закуску вигідно виглядає на стіл при урочистому випадку, вона ошатна і апетитна.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баклажан (великий) – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сир Пармезан – 30 гр.
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт баклажани на грилі з майонезом гранично простий! Баклажани добре промийте, розріжте хвостики і наріжте уздовж пластинами по 5 мм, посоліть.

Розігрійте сковороду гриль і викладіть пластини баклажана без додавання олії.

Підсмажте на сильному вогні з обох сторін по 1 хвилині, зменшіть температуру і доведіть до готовності.

Майонез викладіть в піалу і видавіть в нього очищені зубчики часнику.

Сир натріть на тертці дрібно і додати майонез. Перемішайте масу.

Баклажани викладіть на дошку.

Змастіть начинкою всю поверхню.


Закрутіть баклажани в рулети і закріпіть шпажкою або зубочисткою.

З крайніх смужок зі шкіркою зробіть човники, присипавши зверху дрібної зеленню.

Посипте їх також трохи подрібненим сиром.

Поставте баклажани в холодильник на 15 хвилин і подавайте закуску до столу.

Приємного апетиту!

Новости