Бешбармак зі свинини можна приготувати не тільки в казані або каструлі, але і в мультиварці. Спробуйте оригінальний рецепт приготування смачного блюда, яке ідеально підходить для великого сімейного обіду або вечері.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина на кістці – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Для локшини: –
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Вода – 180 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування бешбармака з свинини в мультиварці. Промиваємо м’ясо і кладемо його в каструлю, заливаємо водою і готуємо 1,5 години в режимі «суп». За 10-20 хвилин до закінчення готування додати сіль і одну очищену цибулину.
Поки вариться бульйон, приготуємо домашню локшину: просіваємо борошно, розбиваємо в неї яйце, додаємо сіль і замішуємо тісто. Після залишаємо залишаємо його під рушником на 15 хвилин.
Поділяємо тісто на 2 частини, за допомогою качалки розкачуємо до тонкого шару. Потім нарізаємо його на рівні ромби і даємо їм підсохнути.
Відварене м’ясо виймаємо з мультиварки і відокремлюємо його від кістки. Отриманий бульйон проціджуємо.
Далі ріжемо тонкими кільцями залишився лук і варимо його в бульйоні 3 хвилини.
Виймаємо цибулю і відварюємо локшину на протязі 4-5 хвилин.
Готову локшину кладемо на плоску тарілку, зверху додаємо м’ясо з цибулею і зеленню за смаком. Наваристий бульйон подаємо окремо.
Бешбармак Бешбармак з свинини Бешбармак класичний