Бешбармак зі свинини з картоплею простий у приготуванні і сподобається більшості домочадців! Спробуйте наваристое ароматне блюдо в домашньому виконанні. М’ясо вийде м’яким і тане в роті. Підходить для обіднього меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Сочні для бешбармака – 7 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 8 шт.
- Сіль – за смаком
- Зелень – 1 пучок
Процес приготування:
Готувати бешбармак зі свинини з картоплею просто! Підготуємо необхідні продукти для страви. Свинину слід розморозити заздалегідь.
Занурюємо м’ясо в каструлю, заливаємо його водою і відварюємо до м’якого стану. Приблизно 1 годину.
Коли свинина отварится, виймаємо її остуджуватися.
Чистимо картоплю, ріжемо його середніми шматочками і відправляємо вже готовий гарячий бульйон.
Остигле м’ясо нарізаємо не шматки середнього розміру і відправляємо назад в каструлю, де вариться картопля.
Додаємо в блюдо горошини чорного перцю і лаврове листя.
Також додаємо сіль за смаком.
Коли бульйон просочиться ароматом спецій, відливаємо один черпак в окрему тарілку.
В цю невелику частину бульйону додаємо оцет. Розмішуємо.
Чистимо цибулю, ріжемо його тонкими кільцями і занурюємо його в ароматну рідину з оцтом. Маринуємо.
Далі закидаємо в каструлю сочні для бешбармака. Варити їх слід не більше 7 хвилин, тому важливо занурити продукт, коли картопля і м’ясо добре розваряться.
Наступним кроком опускаємо до продуктів пучок зелені.
Гаряче ароматне блюдо викладаємо в тарілку і порційно доповнюємо маринованою цибулею. Готово!
Бешбармак Бешбармак з картоплею Бешбармак з свинини Бешбармак класичний