Готувати в мультиварці – одне задоволення! Випічка виходить дуже м’якою, ароматною і зовсім не пригорає. Дуже смачними виходять в ній домашні паски. А якщо у вас зовсім небагато часу, спробуйте рецепт на бездрожжевом сирному тісті. Це дуже апетитне і святкові ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир – 200 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Сметана 15% – 200 гр.
  • Розпушувач тіста – 20 гр.
  • Горіхи – 50 гр.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Цедра апельсина – 1 шт.
  • Апельсиновий сік – 40 мл

Процес приготування:

Готувати бездріжджовий сирну паску в мультиварці просто! Залишаємо вершкове масло при кімнатній температурі, додаємо до нього цукор і перетираємо до білого кольору.

Додаємо до маси яйця, сметану і збиваємо.

В отриману масу протираємо з допомогою сита сир.

Цедру апельсина подрібнюємо на дрібній тертці і також додаємо в масу. Вливаємо апельсиновий сік і перемішуємо.

Борошно просіваємо з розпушувачем через дрібне сито, додаємо сіль і ванільний цукор.

Додаємо сипучі продукти в тісто і перемішуємо.

Родзинки промиваємо і заливаємо окропом на 10 хв.

Потім даємо йому обсохнути і разом з колотими горіхами додаємо в тісто. Перемішуємо.

Перекладаємо тісто в змащену олією чашу мультиварки, встановлюємо режим «Випічка», час 60 хв. Випікаємо пиріг.

Порада: готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою або прикрасити білковим кремом.

Приємного апетиту!

Великодні паски без дріжджів Великодні паски в мультиварці Вологі великодні паски з родзинками паски з розпушувачем Паски на Великдень Сирні паски з родзинками