Готувати в мультиварці – одне задоволення! Випічка виходить дуже м’якою, ароматною і зовсім не пригорає. Дуже смачними виходять в ній домашні паски. А якщо у вас зовсім небагато часу, спробуйте рецепт на бездрожжевом сирному тісті. Це дуже апетитне і святкові ласощі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир – 200 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Сметана 15% – 200 гр.
- Розпушувач тіста – 20 гр.
- Горіхи – 50 гр.
- Родзинки – 50 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Цедра апельсина – 1 шт.
- Апельсиновий сік – 40 мл
Процес приготування:
Готувати бездріжджовий сирну паску в мультиварці просто! Залишаємо вершкове масло при кімнатній температурі, додаємо до нього цукор і перетираємо до білого кольору.
Додаємо до маси яйця, сметану і збиваємо.
В отриману масу протираємо з допомогою сита сир.
Цедру апельсина подрібнюємо на дрібній тертці і також додаємо в масу. Вливаємо апельсиновий сік і перемішуємо.
Борошно просіваємо з розпушувачем через дрібне сито, додаємо сіль і ванільний цукор.
Додаємо сипучі продукти в тісто і перемішуємо.
Родзинки промиваємо і заливаємо окропом на 10 хв.
Потім даємо йому обсохнути і разом з колотими горіхами додаємо в тісто. Перемішуємо.
Перекладаємо тісто в змащену олією чашу мультиварки, встановлюємо режим «Випічка», час 60 хв. Випікаємо пиріг.
Порада: готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою або прикрасити білковим кремом.
Приємного апетиту!
Великодні паски без дріжджів Великодні паски в мультиварці Вологі великодні паски з родзинками паски з розпушувачем Паски на Великдень Сирні паски з родзинками