На відміну від білково-цукрової глазурі, глазур з цукру і молока не кришиться і не обсипається. Ще її називають цукровою помадкою. Дана глазур має певну особливість, нею можна покривати гарячу або навіть теплу випічку, інакше вона вся в неї вбереться.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукрова пудра – 2,5 склянки
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування білої глазурі для паски з цукру і молока? У глибокій мисці змішайте просіяне цукрову пудру і молоко. Перемішайте інгредієнти.

Помийте лимон, потім, притискаючи до столу, покатайте його або нагрійте в мікрохвильовій печі. Дані маніпуляції дозволять видавити більше лимонного соку.

Відміряйте одну столову ложку від вичавленого лимонного соку і влийте його в суміш цукрової пудри і молока. Знову перемішайте

Після того як суміш стане однорідною збийте її до густини за допомогою міксера або блендера з насадкою віночок.

Покрийте готової цукрово-молочною глазур’ю повністю остиглі паски. Краще всього просто потихеньку поливати паска зверху, ніж користуватися яким-небудь пристроєм (ложкою, кописткою або пензликом)

Дозвольте глазурі стекти з «шапочки» паски красивими патьоками.

Поки глазур не застигла, прикрасьте паски кулінарним декором – посипками, готовими цукровими фігурками. Або ж сухофруктами, цукатами і горіхами.

Дайте глазурі повністю застигнути і прикрашайте красенями пасками святковий стіл.

Приємного апетиту!

Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без родзинок Глазур для паски Глазур для паски без яєць Глазур для паски з цукровою пудрою Святковий стіл на Великдень Солодкі паски