Неможливо приготувати смачний торт для свята без крему. Кремом можна вирівняти краї десерту і створити унікальні прикраси. В домашніх умовах простіше всього для цього приготувати білково-заварний крем.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 70 мл
  • Лимонна кислота – 2 гр.
  • Сіль – 2 гр.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати білково-заварний крем для вирівнювання торта, всипте в каструлю цукор і влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Сироп повинен добре загуснути і тягнутися за ложкою.

Білок збийте з лимонною кислотою, сіллю до утворення густої білої піни.

Потім додайте ванілін і перемішайте масу дерев’яною ложкою.

На максимальній швидкості міксера змішати збиті білки і цукровий сироп. Коли крем стане міцним і густим, вимикаєте міксер.

Дайте крему охолонути і приступайте до формування торта.

Приємного апетиту!

Білковий заварний крем для торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта, який не тане