Неможливо приготувати смачний торт для свята без крему. Кремом можна вирівняти краї десерту і створити унікальні прикраси. В домашніх умовах простіше всього для цього приготувати білково-заварний крем.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 70 мл
- Лимонна кислота – 2 гр.
- Сіль – 2 гр.
- Ванілін – 2 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати білково-заварний крем для вирівнювання торта, всипте в каструлю цукор і влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Сироп повинен добре загуснути і тягнутися за ложкою.
Білок збийте з лимонною кислотою, сіллю до утворення густої білої піни.
Потім додайте ванілін і перемішайте масу дерев’яною ложкою.
На максимальній швидкості міксера змішати збиті білки і цукровий сироп. Коли крем стане міцним і густим, вимикаєте міксер.
Дайте крему охолонути і приступайте до формування торта.
Приємного апетиту!
Білковий заварний крем для торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта, який не тане