Заварні креми знамениті своїм насиченим солодким смаком. Зробіть ваше ласощі ще більш смачним і запам’ятовується за допомогою згущенки. Простий рецепт зможе стати вашим улюбленим доповненням до домашнього наполеону.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком? Збиваємо яйця з ваніліном і борошном до отримання однорідної суміші без грудочок.
Повільно вливаємо в масу тепле молоко і відразу ж гарненько розмішуємо.
Ставимо масу на вогонь, кип’ятимо і далі варимо до густоти. У процесі готування важливо безперервно перемішувати.
Знімаємо загустілий крем з вогню, додаємо до нього згущене молоко і вершкове масло.
Ретельно збиваємо міксером.
Заварний крем виходить пишним і м’яким, даємо йому трохи охолонути і можна використовувати за призначенням.
Білковий заварний крем для торта Вершковий крем для торта Заварний крем для Наполеона з молоком і маслом Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Крем для торта з молока і масла Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона