Ту красу, яку ми постійно бачимо в кондитерських відділах в магазинах, можна повторити вдома. Головний секрет – це правильний крем, який буде слухняним в роботі і добре збереже свою форму. Білково-заварний крем як раз підходить для цих цілей.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Вода – 0,5 склянки
  • Лимон – 1 шт.

Процес приготування:

Готувати білково-заварний крем на 4 білка просто! Білки відокремте від жовтків. Перекладіть білки в чисту суху миску.

З одного лимона вичавте сік.

Білки збийте до стійкої піни.

Цукор пересипте в каструлю, влийте воду.

Зваріть цукровий сироп. Готовий сироп повинен бути густим і в’язким.

Введіть у збиті білки цукровий сироп на малих оборотах міксера.

Потім додайте лимонний сік і продовжуйте збивати ще 10 хвилин.

Крем виходить дуже густим і щільним, його можна використовувати для прикраси торта або в якості начинки.

Приємного апетиту!

Білковий крем для торта Заварний крем для прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта