Крем-чіз просто незамінний для створення красивих бісквітних тортів. Їм можна промащувати коржі, вирівнювати краю і робити красиві прикраси на торти.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки 33% – 400 мл
- Сир сирний – 400 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем-чіз для бісквітного торта. Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершки повинні бути дуже холодними, а сирний сир навпаки слід заздалегідь дістати з холодильника.
Збийте вершки з цукровою пудрою в густий крем.
Потім додайте по частинах сирний сир і продовжуйте збивати до однорідності.
Готовим кремом промажте коржі і вирівняйте його краї і поверхню.
Приємного апетиту!
Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирно-вершковий крем для торта Торти