Крем-чіз просто незамінний для створення красивих бісквітних тортів. Їм можна промащувати коржі, вирівнювати краю і робити красиві прикраси на торти.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 33% – 400 мл
  • Сир сирний – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз для бісквітного торта. Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершки повинні бути дуже холодними, а сирний сир навпаки слід заздалегідь дістати з холодильника.

Збийте вершки з цукровою пудрою в густий крем.

Потім додайте по частинах сирний сир і продовжуйте збивати до однорідності.

Готовим кремом промажте коржі і вирівняйте його краї і поверхню.

Приємного апетиту!