Бісквіт з крохмалем не вимагає використання розпушувача для тіста і поділу яєць. Він завжди виходить пишним і ніжним. У тісто додаємо мак або кокосову стружку, тоді бісквіт придбає новий цікавий смак.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Крохмаль картопляний – 60 гр.
- Борошно пшеничне – 120 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Цукор-пісок – 180 гр.
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бісквіта на 6 яєць з крохмалем? У суху миску вбийте яйця, всипте до них цукор.
Збийте ці компоненти міксером на високій швидкості. У вас повинна вийти світла пишна маса.
В окремій мисці змішайте борошно і крохмаль, просійте цю суміш, можна це зробити відразу в яєчну масу.
Акуратними рухами замісіть тісто. Тісто повинно залишатися повітряним.
На дно форми для випічки покладіть пекарську папір, бортики змастіть маслом.
Тісто викладіть у форму.
прогрійте Духовку до 180 градусів і випікайте в ній бісквіт 30-35 хвилин.
Дайте бісквіту охолонути у формі, потім дістаньте його і подавайте до чаю або використовувати в приготуванні більш складних десертів.
Приємного апетиту!
Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом класичний Бісквіт Масляний бісквіт