Апетитний і простий, легкий рецепт бісквіта на йогурті допоможе вам приготувати хороший десерт для діток або основу для торта, пирога. Цей рецепт досить простий і смачний, тому обов’язково спробуйте приготувати бісквіт по цьому рецепту або хоча б взяти його на озброєння.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Йогурт – 230 мл
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки

Процес приготування:

Як приготувати бісквіт на йогурті? В окремій мисці змішайте яйця, йогурт і цукровий пісок.

Перемішайте інгредієнти і не забудьте додати ванілін або ванільний цукор.

Вершкове масло розтопити в сотейнику або на водяній бані. Дайте маслу злегка охолонути, так як додавати гаряче масло до яєць ніяк не можна.

Коли масло добре охолоне і буде ледве теплим, додайте його в миску з яєчно-йогуртовій сумішшю і добре перемішайте.

Ретельно просіяти борошно в миску з рідкою основою і замісіть бісквітне тісто ложкою або лопаткою.

Тісто для бісквіта вилийте у форму для випічки, краще в силіконову.

Заготівлю відправте в розігріту до 180 градусів духовку і залиште там приблизно на сорок хвилин, до готовності.

Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт з вершковим маслом класичний Бісквіт