Апетитний і простий, легкий рецепт бісквіта на йогурті допоможе вам приготувати хороший десерт для діток або основу для торта, пирога. Цей рецепт досить простий і смачний, тому обов’язково спробуйте приготувати бісквіт по цьому рецепту або хоча б взяти його на озброєння.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Йогурт – 230 мл
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Ванілін – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт на йогурті? В окремій мисці змішайте яйця, йогурт і цукровий пісок.
Перемішайте інгредієнти і не забудьте додати ванілін або ванільний цукор.
Вершкове масло розтопити в сотейнику або на водяній бані. Дайте маслу злегка охолонути, так як додавати гаряче масло до яєць ніяк не можна.
Коли масло добре охолоне і буде ледве теплим, додайте його в миску з яєчно-йогуртовій сумішшю і добре перемішайте.
Ретельно просіяти борошно в миску з рідкою основою і замісіть бісквітне тісто ложкою або лопаткою.
Тісто для бісквіта вилийте у форму для випічки, краще в силіконову.
Заготівлю відправте в розігріту до 180 градусів духовку і залиште там приблизно на сорок хвилин, до готовності.
Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт з вершковим маслом класичний Бісквіт