Для того, щоб бісквітне тісто вийшло повітряним, легким і ніжним, необхідно докласти чимало зусиль і чітко слідувати рецептом, який представлений вашій увазі. В якості начинки ви можете використовувати будь-яке варення, яке припало вам до душі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 2 ст.
  • Масло рослинне – 10 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Варення – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати бісквітний пиріг з варенням? Варення викладаємо в окрему миску і додаємо до нього харчову соду, потім все перемішуємо. Почекайте кілька хвилин, поки варення з содою не почне пінитися. Потім відправляємо в цю миску цукор. Все ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.

В загальну масу додаємо яйця і сіль. Після цього вводимо просіяне борошно, не припиняючи перемішувати тісто.

Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом, виливаємо туди наше тісто, закриваємо кришку і включаємо режим «Випічка». Після того, як програма завершитися, не виймайте пиріг з мультиварки протягом двадцяти хвилин.

після вказаного часу перекладаємо пиріг на плоску тарілку, чекаємо, поки він охолоне, і подаємо до столу.

Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом класичний Бісквіт Пироги