Бісквіт на сироватці завжди виходить ніжним, повітряним і дуже смачним. Приготувати бісквіт на сироватці не складе праці і не відніме багато часу. В цю випічку можна закохатися з першого шматочка! Дивовижний смак бісквіта можна за бажанням доповнити фруктами або ягодами. Сміливо експериментуйте з додатковими інгредієнтами!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молочна сироватка – 250 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Ванілін – 10 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквіта на сироватці? В зручну ємність поміщаємо цукровий пісок, ванільний цукор і яйця. Усе ретельно слід збити.

Як тільки взбиваемая маса посвітлішає, влийте до неї рослинне масло. Перемішуємо компоненти до отримання однорідної суміші.

Після цього необхідно влити в робочу ємність сироватку. Перемішуємо до однорідності.

Пшеничне борошно змішуємо з содою.

Далі просіваємо суху суміш і додаємо її в рідку основу. Все ретельно перемішуємо, щоб тісто вийшло однорідним, без грудочок.

Тісто для бісквіта виходить не густим. По консистенції воно буде нагадувати рідку сметану.

Отримане тісто викладаємо в чашу мультиварки. Готуємо бісквіт, встановивши програму «Випічка» на 45 хвилин.

По готовності бісквіт відразу не діставайте з мультиварки, залиште його там на 15 хвилин. Далі дістаємо випічку, повністю остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.

бісквіт Розрізаємо на порційні шматочки і можна пригощатися!

Приємного вам чаювання!

Бісквіт Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт