Бісквіт на сироватці завжди виходить ніжним, повітряним і дуже смачним. Приготувати бісквіт на сироватці не складе праці і не відніме багато часу. В цю випічку можна закохатися з першого шматочка! Дивовижний смак бісквіта можна за бажанням доповнити фруктами або ягодами. Сміливо експериментуйте з додатковими інгредієнтами!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молочна сироватка – 250 мл
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Цукор-пісок – 180 гр.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Ванілін – 10 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бісквіта на сироватці? В зручну ємність поміщаємо цукровий пісок, ванільний цукор і яйця. Усе ретельно слід збити.
Як тільки взбиваемая маса посвітлішає, влийте до неї рослинне масло. Перемішуємо компоненти до отримання однорідної суміші.
Після цього необхідно влити в робочу ємність сироватку. Перемішуємо до однорідності.
Пшеничне борошно змішуємо з содою.
Далі просіваємо суху суміш і додаємо її в рідку основу. Все ретельно перемішуємо, щоб тісто вийшло однорідним, без грудочок.
Тісто для бісквіта виходить не густим. По консистенції воно буде нагадувати рідку сметану.
Отримане тісто викладаємо в чашу мультиварки. Готуємо бісквіт, встановивши програму «Випічка» на 45 хвилин.
По готовності бісквіт відразу не діставайте з мультиварки, залиште його там на 15 хвилин. Далі дістаємо випічку, повністю остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
бісквіт Розрізаємо на порційні шматочки і можна пригощатися!
Приємного вам чаювання!
Бісквіт Бісквіт в мультиварці Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт