Що може бути краще доброї перевіреної часом класики? Для того, щоб в цьому переконатися, пропонуємо вам приготувати класичний бісквіт на жовтках. В рецепті, представленому вашій увазі, можна знайти декілька хитрощів, завдяки яким ваш бісквіт вийде надзвичайно пишним. Високим і рівним.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 30 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати бісквіт на жовтках легко! У глибоку миску необхідно вбити яйця, потім з’єднати їх з цукром і сіллю.
Отриману масу необхідно ретельно збити. З цим як не можна краще впорається міксер. Збивати необхідно на максимальній потужності протягом десяти хвилин.
Готова маса повинна бути досить густою. Якщо вона не розтікається, ви все зробили правильно.
Беремо іншу миску, де потрібно буде змішати борошно і кукурудзяний крохмаль. Потім суху суміш необхідно просіяти і акуратно ввести в яєчну масу.
Все ретельно перемішуємо. Досвідчені господині рекомендують робити це за допомогою силіконової лопатки.
Форму, в якій ми будемо випікати наш бісквіт, необхідно вистелити пергаментним папером.
Перелити тісто, рівномірно розподіляючи його по поверхні форми.
Відправляємо наш бісквіт випікатися в духовку при температурі 170 градусів приблизно на сорок хвилин.
Готовність бісквіта можна перевірити за допомогою зубочистки. Якщо після пронизання пирога на ній не залишилося тесту, він готовий.
бісквіт Вийміть з духовки.
Остудивши, загорніть бісквіт в харчову плівку і дайте йому настоятися в холодному місце мінімум три години.
Бісквіт готовий.
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт